varför behöver jag en hemsida

Varför Behöver Vi Hemsidor?

Frågan kan idag lättast besvaras med att ett antal miljarder andra tycks skapat en och att ännu fler miljarder regelbundet söker varor och tjänster på hemsidor. Fråga dig sedan om du vill stå utanför i förvissning om att folk skall lukta sig till att du finns och sedan prioritera jobbet att söka upp dig fysiskt för att ta reda på vad du har att erbjuda. Det kan vara lätt att bli trött på snacket om hemsidor och webbplatser men tänk då på följande. Åk spårvagn eller buss, se dig omkring på en restaurang eller café, ja se dig omkring helt enkelt! Vad finner du? Jo, människor som nästan går på varandra djupt försjunkna i sina smartphones eller paddor.

Den fysiska annonsepoken via tidningar etc är gradvis på väg in i historien och har i stort sett ersatts med digital annonsering via hemsidor, spel, appar, bloggar, sociala media etc. Det framgår ju redan genom de enorma belopp som vissa skapare av gratis spel, eller bloggar som har stora följarskaror, drar in via annonsering.

Vi vet inte varthän internet för i framtiden men vi vet att ingenting förblir statiskt och att utvecklingen går framåt med en nästan ofattbar hastighet. Vad händer t ex när, inte om, nanotekniken slår igenom på allvar? Om man alltså idag inte aktiverar sig och hänger med i utveckligen lär det inte vara lätt att göra det senare.

Bara genom att ha en bra enkel personlig webbplats, d v s hemsida, som skapats av en webbbyrå, medför ett engagemang och ger erfarenhet eftersom det därmed finns intresse för denna typ av PR.
Tala med oss – vi hjälper dig att skapa en professionell hemsida/webbplats.

Så här började det och det är fortfarande bara början!
Det var på valborgsmässoafton 1993 som europeiska CERN gjorde internet tillgängligt gratis för allmänheten.

Det hade då gått fyra år sedan britten Tim Berners-Lee skapat en plattform för ett världsomspännande nät, som skulle hjälpa forskare att dela med sig av information.

Vad den första hemsidan på internet handlade om? Jo, hur internet fungerar.

”World Wide Web (W3) är ett omfattande media för informationssökning som syftar till att ge allmän tillgång till ett stort universum av handlingar”.
Här finns en lista över det innehåll som då fanns tillgängligt på internet, och information om dess skapare. När dessa skrev att internet skulle ge tillgång ett stort universum av handlingar är frågan om de kunnat ana att det 2014 skulle finnas miljarder sidor tillgängliga. (Källa SR, Ekot, Mikael Kulle)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/4/f/pvnordicdesigns.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Inga Kommentarer

You must be logged in to post a comment.