hur gör man en SEO

Vad Du Bör Veta Innan Du Anlitar Ett SEO-Företag.

Hur man väljer rätt SEO-företag & frågor du bör ställa.

Det viktigaste att förstå är att en sökmotoroptimering bara är början på ditt företags marknadsstrategi. Organisk sökmotoroptimering skiljer sig för olika branscher och hemsidor. Den behöver skräddarsys för olika branscher och behov. Det är viktigt att förstå att bara för att din hemsida är optimerad för sökmotorer, betyder inte det att den kommer attrahera besökare. När besökare väl har hittat till din sida betyder inte det att de konverteras till kunder.

Nedan finner du en lista över allmäna frågor om SEO-tjänster.

Hur kommer SEO-företaget bestämma vilka sökord som skall väljas?
Efterforskning är ett viktigt led i för att lyckas med en SEO. Om de inte har någon analysstrategi kommer ditt projekt sannolikt inte att bli framgångsrikt. Du måste förstå hur de planerar och om det är rimligt.

Kommer optimeringen att innehålla en analys över din hemsidas design, navigation, kodning, innehåll och inkomande länkar?
Ett bra SEO-företag kan ge dig rekommendationer om förbättringar på andra delar av din hemsida som antingen påverkar din placering på sökmotorn eller hemsidans användarvänlighet. Hemsidans design (layout och grafik) påverkar inte en SEO, vilket däremot kodning, innehåll och in/utgående länkar gör.

Analyserar de även dina konkurrenters hemsidor för att avgöra vilka hemsidor inom din industri som presterar väl och varför?
Om det inte finns någon konkurrens analys, hur vet de då hur de skall överträffa konkurrenterna? Hemsidan skall ingå i din marknadsstrategi. Om SEO-företaget inte förstår skillnaden mellan dina konkurrenter online och offline så förstår de troligen inte heller hur de skall överträffa dem.

Kommer SEO-företaget författa ditt innehåll kommer de att arbeta med befintligt material?
Om de inte har någon skribent som är specialiserad på SEO, vänd dig till någon annan.

Har SEO-företaget en länkstrategi och kunskap att främja din hemsida genom innehåll på lämpliga tredjeparts-hemsidor. (d v s artikelkataloger, bloggar, video, bilder)?
Det borde vara givet. Har de ingen länkstrategi är de inte bra. Det är viktigt att de tillämpar ”white hat” och inte ”black hat” söktekniker som kan få dig bannlyst av Google.

Frågor till SEO-företagen:
-Fråga de olika SEO-företagen hur länge de varit i branschen, vilka som kommer att arbeta med projektet och vilken erfarenhet de har av marknadsföring på nätet.
-Fråga hur många sider de kommer att optimera för de offererade priset.
-Hur kommer de övervaka att din hemsida och underhålla den över tid och vilka rapporter kommer du att få för att mäta dina framsteg. Kom ihåg SEO är inte en engångsföreteelse!
-Vad har de för strategi för Google Places? Optimeringen av Google Places är en annorlunda process än en vanlig SEO. Om de påstår att det är samma som en SEO har de inte läst på. Om de inte har någon strategi för detta missar de en viktig komponent för din organiska ranking strategi. Detta kan inte automatiseras eller fuskas med, det kräver arbete.
-Vilka strategier förutom SEO engagerar sig företaget i? Vilka strategier har de för att generera trafik till din hemsida och konvertera besökare till kunder?

Vanliga misstag vid SEO och val av SEO-företag:
-Att anlita ett företag som utlovar nummer 1 positioner och placering på förstasidan.
-Att uttnyttja erbjudande som utlovar att din hemsida skall sändas till sökmotorer.
-Att anlita ett företag som lovar dig en snabb lösning — bara genom att lägga till meta taggar, utan att ändra innehållet eller inkommande länkar.
-Att anlita ett företag som bygger din sida med ”frames”, vilket ofta leder till problem för sökmotorena när de försöker indexera din hemsida.
-Att anlita ett företag som bygger din sida helt i flash då sökmotorerna tolkar det som en bild. Sökmoterer kan inte läsa bilder.
-Att anlita ett företag som använder osynliga länkar eller osynlig text för att öka din sökordsfrekvens eller länkrelevans. (Detta ses som spam).
-Att anlita ett företag som deltar i tvivelaktiga länkningssystem som genererar ömsesidiga länkar med hemsidor som inte har någon relevans till din verksamhet eller industri.
-Att köpa högar av länkar från sidor du inte vet något om. Det finns speciella kataloger som är värdefulla sett ur ett SEO-perspektiv Håll dig till dem.
-Att anlita ett företag som utlovar orealistiska förväntningar. En sökmotoroptimering kan inte leverera resultat på ett utsatt datum.
-Att ändra innehållet på en stark presterande optimerad sida.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/4/f/pvnordicdesigns.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Inga Kommentarer

You must be logged in to post a comment.