Pay Per Click Annonsering

Home Tjänster Pay Per Click Annonsering
PPC kampanjer och annonsering

Vad är Pay-per-Click-annonsering?

Screenshot_6

Pay-Per-Click (PPC) är en proportionell betalningsform för internet-annonsering, som populärt används av de flesta ”sökmotorer”. Konceptet är enkelt. Företag lägger bud för att hamna i eller så nära toppen som möjligt av sökresultaten för vissa sökord eller sökordsfraser. Budgivningen baseras på ”per klick”, vilket innebär att ett företag betalar en viss summa varje gång sökmotorn skickar en besökare som klickar på din annons. Google, Bing och Yahoo har olika versioner av PPC. PV Nordic Design & Communication är specialister inom PPC- annonsering och kan hjälpa dig att få den bästa möjliga positionen. Vi använder oss av video, bild och text-annonsering.
Vi är Google AdWords-certifierade.

Om Pay-per-Click-annonsering?

Screenshot_6

 • Fördelar med PPC

  Betala per klick annonsering har vissa fördelar jämfört med vanlig SEO (Sökmotoroptimering). Genomförandet är ganska snabbt jämfört med standard SEO som ibland kan ta flera månader.

 • Begränsningar med PPC

  Uppenbarligen finns det begränsningar för vad som kan uppnås om man bara använder den här typen av annonsering. Nya bud kan sänka positioner i förhållande till andra företag och den vanligaste reaktionen på detta är att öka budpriset för att återfå en tidigare ranking. Detta gör konstant övervakning till ett måste. Det är där VI kommer in. Vi övervakar dina kampanjer och optimerar dem för att få ditt företag att blomstra samtidigt som dina kostnader hålls till ett minimum.

 • Välja Sökord

  Oavsett form av sökmotoroptimering är sökordforskning avgörande för att lyckas. Det finns inga gränser för hur många sökord eller nyckelfraser som du kan använda i PPC annonsering. Vanligtvis finns det ingen extra kostnad för att lägga till så många sökord som du vill. Detta gör urvalsprocessen av nyckelord enklare eftersom det inte begränsas av ett bestämt antal som fastställs för de sökord som ska användas på hemsidan.

 • Övervakning och Analysering

  Som vi nämnt tidigare är det viktigt för varje PPC-kampanj att ständigt övervakas eftersom positionerna kan ändras vilken dag som helst. Eftersom de bästa 3 Google AdWords resultaten är vad som vanligtvis visas på de flesta sökningar, kan konkurrensen om dessa platser vara hård och budgivningskrig är mycket vanliga. Förutom att spåra ranking-positioner, är det viktigt att studera relevansen i varje enskilt sökord och fras på månadsbasis. Analysering av klickfrekvenser och besöksvanor ger värdefulla ledtrådar för optimering av din kampanj. Allt detta för att effektivisera din PPC-kampanj och få mer trafik per sökord.

 • Slutsats

  PC-kampanjer kan föra ett stort antal målinriktade besökare till din webbplats, men de kräver konstant övervakning och optimering.imering.

Annonstyper och våra kunskaper

Screenshot_6

80% TEXTANNONSER
82% BILDANNONSER
85% YOUTUBE ANNONSER
80% MOBILANNONSER
77% TV ANNONSER

Ring för en kostnadsfri konsultation +46 (0)31 753 75 75