Integritet

Home Om Integritet

Sekretess-policy

Screenshot_6

PV Nordic respekterar din integritet.
Den här sidan innehåller information om vårt sekretessprogram. Om du har frågor eller funderingar kring detta uttalande, kontakta PV Nordic AB

Ingen information om dig till andra lämnas ut utan ditt tillstånd.
Vår webbplats använder formulär där du ger oss kontaktuppgifter (namn, adress, telefonnummer dagtid och e-postadress) så att du kan lägga order, begära information och stöd. Om du kontaktar oss för support, kommer vi att bevara en intern dokumentation av ärendet. Vi använder dina uppgifter endast om det är viktigt för oss att kontakta dig angående funktionsändringar eller korrigeringar och ge dig speciella erbjudanden som vi tror att du kommer att finna värdefulla. Om vi presenterar ett erbjudande inklusive en tredjepart-lösning, som t ex Google AdWords, kommer det att klargöras från början vems integritetspolicy som gäller.

I sällsynta fall kan en tredje part be oss att dela din personliga information med dem. Vi kommer bara att göra det med ditt uttryckliga medgivande.

PV Nordic AB använder information som samlats in om din webbplats från vår webbplats-statistik (till exempel din IP-adress) för att hjälpa till att diagnostisera om det är problem med webbplatsens server och för att administrera den. Vi samlar också bred demografisk information från dessa data för att hjälpa oss att förbättra din webbplats och göra din webbupplevelse roligare. Detta är inte kopplat till någon personlig information, utom när det är nödvändigt för att förhindra bedrägeri eller missbruk i vårt system.

Vår webbplats innehåller också länkar till andra webbplatser. PV Nordic AB ansvarar inte för innehållet eller din integritet på sådana webbplatser.

Säkerhet
Vår webbplats har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och ändring av sådan information som är under vår kontroll.

Uppdatera din information
Som kund hos PV Nordic AB, kan du ändra din kundinformation eller välja bort att ta emot meddelanden från oss och vår tredjepart när som helst. Vi har följande alternativ för att ändra och modifiera dina kunduppgifter.

1. Du kan skicka ett mail till support@pvnordicdesigns.com
2. Du kan skicka post till PV Nordic AB på följande adress: Föreningsgatan 8A, 411 27 Göteborg,

E-post
Vi använder e-post för att kommunicera med dig, för att bekräfta dina beställningar och skicka begärd information. Vi erbjuder även e-postlänkar, som på vår ”Kontakt” sida, så att du kan kontakta oss direkt.

Vi strävar efter att snabbt svara på dina meddelanden.Som tidigare nämnts i denna policy kommer vi inte att dela din personliga information förutom med en tredje part för att hjälpa oss i bearbetning eller säkra dina personuppgifter eller när vi är skyldiga enligt lag, såvida vi inte förvarnat och givit alternativ, i god tro om att en sådan åtgärd är nödvändig för att uppfylla föreskrifter i lag eller vi måste följa en rättsprocess presenterad på vår hemsida. Vi kan också behöva ge ut information om vår tredje part kräver det, men dessa situationer är sällsynta.

Förändringar i vår praxis
Om PV Nordic AB gör ändringar i informationen, hanteringsmetod eller andra integritetsaspekter, kommer dessa ändringar att publiceras i denna sekretesspolicy på denna webbplats

Tjänsteföretag
Om PV Nordic AB använder ett kreditkortföretag för att fakturera användare för varor och tjänster kommer företaget inte att behålla, dela, lagra eller använda personuppgifter för andra ändamål.

Tävlingar
Från tid till tid kan vår webbplats komma att begära information från användare via undersökningar och tävlingar. Deltagandet i dessa undersökningar eller tävlingar är helt frivilligt och användarna kan därför välja om de vill lämna ut denna information. De uppgifter som begärs kan inkludera kontaktinformation (såsom namn och e-postadress), och demografisk information (såsom kön, ålder – du måste vara min. 18 år för att vara med). Kontaktuppgifter kommer att användas för att meddela vinnarna och dela ut priser. Erhållen information kommer att användas för att övervaka eller förbättra användningen och tillfredsställelse av denna hemsida.

Tipsa-en-vän
Om användare väljer att använda vår tjänst för att informera en vän om vår webbplats, ber vi dem om vännens namn och e-postadress. PV Nordic AB skickar då automatiskt ett engångs-mail med en inbjudan att besöka webbplatsen. PV Nordic Design & Communication lagrar denna information endast i syfte att skicka detta e-postmeddelande. Vännen kan kontakta PV Nordic Design & Communication att begära borttagning av denna information från vår databas.

Vad händer med din personliga information om du avslutar ditt konto hos PV Nordic AB?

När ditt konto avslutas (frivilligt eller ofrivilligt) placeras all personlig information i ”avaktiverat” i PV Nordic Design & Communication´s databas. Du bör dock veta att avaktivering av ditt konto inte innebär att din personliga information har tagits bort från vår databas helt. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter, om det är nödvändigt, för att lösa tvister eller upprätthålla våra avtal.

Kontakta denna webbsida
Om du har några frågor om vår sekretesspolicy, bruket av denna webbsida eller dina förbindelser med denna webbsida, vänligen kontakta oss.

Ring oss för en kostnadsfri konsultation. +46 (0)31 703 45 20

Support: +46 (0)31 753 75 75