Företaget

Home Om Företaget

Vilka är vi?

Screenshot_6

PV Nordic Design & Communication grundades med visionen att alla företag borde ha möjlighet att ha egna hemsidor. Nu, mer än någonsin, är internet ett oumbärligt verktyg för alla slags verksamheter.

Vi hjälper dig genom att skapa påtagliga fördelar, såsom ökad omsättning , accelererade marknadsföringskampanjer och möjlighet till omedelbar feedback från dina kunder, medan vi även för dina kunder skapar immateriella tjänster så som – närvaro, stil, och bättre framtoning.

Varför skall du och ditt företag behöva investera dryga belopp för en hemsida som kan designas bättre betydligt billigare?

Det skall du inte behöva!
Genom att hålla kostnaden nere och kvalitén hög kan vi stolt uppvisa konsekventa resultat. Din hemsida är mer än bara en närvaro på nätet. Den är en global presentation av din yrkeskicklighet, som alla kan få tillgång till. Att offra kvalitet är därför inget alternativ för dig. Våra webbdesigners vet att det är skillnad på en bra hemsida och en unik hemsida.
En bra hemsida duger helt enkelt inte – den måste vara bättre än så.

Eftersom olika projekt grundar sig på olika visioner och därmed varierande målsättning, kan vi erbjuda integrerade paket – grafisk design, webbdesign och webbutveckling, allt under samma tak. Så om du är i startgroparna att expandera din verksamhet och förstår den enorma potential som internet erbjuder för den som inte bara “är” utan “attraherar”, låt oss på PV Nordic Design & Communication hjälpa dig. Det spelar ingen roll om det gäller helt nya hemsidor eller förbättringar av befintliga sidor
– du kommer inte att ångra dig!

Samtal med några av våra kunder

Screenshot_6

För några år sedan bad jag en kund att ringa mig följande morgon! Kunden ringde kl 15.00 på eftermiddagen då jag var fullt upptagen.
Jag: ”Jag är ledsen, men jag kan tyvärr inte hjälpa dig just nu, kan jag ri—-”
Kunden: ”Men du bad mig ringa dig på morgonen”
Jag: ”Ja det gjorde jag men kl är 3 på eftermiddagen nu, jag är väldigt upptagen så vi måste bestämma en ny tid”
Kunden: ”DU SA PÅ MORGONEN! Jag har precis vaknat så det är fortfarande min morgon! Du måste hjälpa mig NU!”

Ring oss för en kostnadsfri konsultation. +46 (0)31 753 75 75