gratis marknadsföring på nätet

Gratis Marknadsföring På Nätet!

Ingenting är bättre än gratis…

Du är i färd med att öppna eller håller på att bygga om din webbutik. Din nya hemsida har skapats. Vilka andra åtgärder kan man vidta för att öka trafiken till din hemsida? Om du inte gör reklam kommer ingenting att hända. Det är tämligen säkert!

Här på PV Nordic Design & Communication skapar vi en hemsida åt dig som kommer att tala till din målgrupp. Vi samarbetar med dig och vi gör en marknadsundersökning för att ta reda på vad som fungerar för dig. Det skall vara enkelt att navigera på din hemsida, och vi kommer att arbeta hårt för att se till att dina kunder inte skall behöva gå till dina konkurrenter. Men, vad mer kan du göra för att öka trafiken och synligheten på din hemsida? Här är några enkla steg till gratis annonsering på nätet.

1) Fråga oss om sökomotoroptimalisering. Med hjälp av SEO-processen kommer vi att arbeta för att öka antal besökare till din hemsida och se till att den indexeras av de största sökmotorerna, alltså öka din ranking. Bättre ranking kommer att innebära ökad trafik och fler affärer för dig. Om du känner dig obekväm med att göra det själv, be oss att göra det åt dig.

2) Skapa din egen blogg. Folk som bloggar gillar att tala på en personlig nivå och de gillar när de kan reagera och kommentera din blogg.

3) Gör det intressant genom att skriva enkla eller komplexa innehåll för alla målgrupper. Din webbdesigner och webbutvecklare kan inkludera en blogg-sektion på din sida. Fråga oss om det!

4) Kontrollera att du har betydande innehåll som är relevant för ditt företag och din bransch. Kvalitativt innehåll är a och o när det gäller hemsidor, kom ihåg att skriva vad folk vill läsa och inte vad DU vill skriva!

5) Skicka din hemsida till olika register som är relevanta till din bransh/industri och olika branschkataloger. Men se upp för katalogföretag som värvar dig för att uppgradera sina listor eftersom det kan röra sig om blufföretag. Fråga oss om du är osäker. Se till att katalogen används mycket och är accepterad inom din bransch. Se till så att din hemsida alltid är ansluten till sidor med gott rykte. Gör inte misstaget att skicka din webbsida till allt och alla som ber om den, det kan bli mycket kostsamt både när det gäller din sidas ranking samt för din ekonomi.

6) Byt länkar med andra välkända webbplatser som är relaterade till din verksamhet. In- och utgående länkar kan göra så att en ansenlig mängd trafik kommer till din sida.

7) Uttnytja webbplatser där man kan ladda upp videoklipp som, YouTube, för att marknadsföra din webbsida. Lägg endast upp eller länka till relaterade videoklipp som dina besökare kan vara intressrade av.

8) Utfärda ett pressmeddelande. När din hemsida är klar, skicka ett pressmeddelande till tidningar eller facktidsskrifter. Hitta en händelse som kan vara av nyhetsvärde, skriv en artikel som är relaterad till din verksamhet och skicka den till olika nyhetsbyråer och se till så att du har inkluderat en länk till din hemsida. Utnyttja traditionella och webbinriktade medier.

9) Se till att du inkluderar din webbadress på alla dina visitkort, flygblad, broschyrer och allt annat tryckt material.

10) Främja din hemsida på olika forum. Det finns tusentals forum, Internet communities och sociala nätverk som LinkedIn, Facebook och Twitter för att bara nämna några. Hitta communities med allvarliga diskussioner och se till att du aktivt deltar och gör reklam för din hemsida.

11) Använd traditionell reklam, såsom tryckta medier eller internetannonsering, typ pay-per-click annonsering. Fråga oss för mer information.

Liknande artiklar

Satsa På M-Handel
SEO-Tips, Hur Man Gör En SEO
Varför Behöver Vi Hemsidor?
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/4/f/pvnordicdesigns.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Inga Kommentarer

You must be logged in to post a comment.