Google adwords

Google AdWords Förhandsgranskning Av Annonser

Om du kör AdWords-kampanjer för ditt företag, måste du använda detta verktyg av följande skäl:

1) Google rekommenderar att du använder AdWords verktyg för förhandsgranskning av annonser!
Google rekommenderar faktiskt att du använder AdWords verktyg för förhandsgranskning av annonser för att kontrollera dina annonsers positionering för de sökord du lagt in

Varför?
Om du använder den normala Google.com eller Google.se sidan och söker efter dina nyckelord, riskerar du att på konstgjord väg öka dina visningar. Eftersom det knappast är troligt att du kommer klicka på dina egna annonser när du utför sökningen, kommer du också att sänka din klick-frekvens med varje sökning. Detta kan skada ditt kvalitetsresultat och annonsens placering. Det kan öka dina kostnader för att behålla befintliga annonspositioner. Så, du behöver verkligen använda verktyget för Google AdWords förhandsgranskning av annonser, i stället för Google.com för att kontrollera annonsresultatet för vissa sökord.

Analyserar de även dina konkurrenters hemsidor för att avgöra vilka hemsidor inom din industri som presterar väl och varför?
Om det inte finns någon konkurrens analys, hur vet de då hur de skall överträffa konkurrenterna? Hemsidan skall ingå i din marknadsstrategi. Om SEO-företaget inte förstår skillnaden mellan dina konkurrenter online och offline så förstår de troligen inte heller hur de skall överträffa dem.

2) Du kan kontrollera dina annonser i en annan geografisk region.
Om du är i Göteborg och du för in annonser i Stockholm eller Malmö finns det inget enkelt sätt att se annonsen så som en person i Stockholm eller Malmö skulle se den. Visst, du får se den genomsnittliga positionen via kampanjstatistiken, men med AdWords annonsverktyg för förhandsvisning kan du se annonserna som om du var bosatt i Stockholm och Malmö. Du ser de verkliga annonslistorna över dina samt dina konkurrenters annonsplaceringar. Kanske ännu mer värdefullt för ditt företag är att du också får en ordentlig titt på vem som konkurrerar med dig om samma sökord.

3) Analys av konkurrens bland annonsörer.
Om du funderar på att ange en specifik geografisk marknad med en annonskampanj, kommer verktyget “AdWords förhandsgranskning av annonser” att låta dig veta hur många annonsörer som använder dina eftertraktade sökord. Du kan se den totala mängden annonsörer, och du kan klicka på annonsörlänkar för att få en bättre uppfattning om den konkurrens som du kommer att möta om du väljer att gå in på nya geografiska marknader.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/4/f/pvnordicdesigns.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Inga Kommentarer

You must be logged in to post a comment.